Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

22/06/2016

Update Gezonde Wijk activiteiten

100 deelnemers 2e Diabetes Challenge

De 2e Diabetes Challenge in Leidsche Rijn - Vleuten - de Meern is van start gegaan met zo’n 20 deelnemers (zie foto links). Dit jaar lopen vanuit heel Utrecht circa 100 deelnemers mee, en nog veel meer in heel Nederland. 

Iedereen die van wandelen houdt en samen wil trainen voor de vierdaagse challenge in de week van 21-24 september, is welkom. Elke woensdag vindt de gezamenlijke training plaats; deze start om 19.00 vanaf restaurant Anafora.

Deze challenge en voorbereiding zijn niet alleen voor mensen met suikerziekte; het werkt ook inspirerend en stimulerend om samen met een groep te lopen. Daarbij hebt u altijd de keus voor een kortere en langere route die weer bij elkaar uitkomen bij restaurant Anafora in het Maximapark. 

U kunt u nog inschrijven via www.nationalediabeteschallenge.nl. Hebt u vragen? Mail naar gezondewijk@lrjg.nl

 

Gezondheidsdag 24 september: Vinex goes healthy!

Op zaterdag 24 september 2016 vindt in de Weide Wereld in Vleuterweide een gezondheidsdag plaats, georganiseerd door én voor de wijk Vleuten - de Meern, Leidsche Rijn en omgeving.

Deze dag staat ook in het teken van Burendag, dus samen gaan we op weg naar een gezondere en gezelligere buurt: Vinex goes Healthy!

Met diverse gratis interactieve activiteiten voor jong en oud op verschillende gebieden: Move, Mood, Food, Care/Cure, Coaching en Kids. Denk bijvoorbeeld aan een fittest, vitaliteitstest, gezonde voeding, muziek, dans, sport en diverse proeverijen en testen op gezondheidsgebied. Zo kunt u ontdekken wat bij u past. 

Wees welkom met het hele gezin en kom in beweging, neem uw gezondheid in eigen hand! Meer informatie vindt u op de website. Lees meer...

Hebt u een leuk idee voor deze dag, wilt u helpen met de organisatie of u alvast aanmelden? Mail dan naar gezondheidsdag@wereld-weide.nl.

reclamebureau anno nu ifthen.nl