Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Nieuws van de cliëntenraad
18/06/2022

Nieuws van de cliëntenraad

Ongeveer een jaar geleden kwamen wij, de cliëntenraad, voor het eerst samen met de directie van Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra. Voor een gezamenlijk kennismakingsgesprek en het maken van de eerste afspraken over de samenwerking. Het afgelopen jaar hebben we achter de schermen het nodige gedaan om ons in te lezen en in te werken. Vanaf nu willen we zichtbaarder zijn voor u als patiënt.

> Verder lezen
Een 9 voor fysiotherapie van Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra
23/03/2022

Een 9 voor fysiotherapie van Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Bij Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra willen we onze cliënten de beste zorg bieden. We hechten dan ook veel waarde aan de tevredenheid van onze cliënten. Zo hebben we in 2021 onderzoek gedaan naar hoe cliënten onze fysiotherapie ervaren. De onafhankelijke partij Qualiview / Qualizorg B.V. heeft ons daarbij geholpen.

> Verder lezen
Julius Huisartsen Netwerk
21/02/2022

Julius Huisartsen Netwerk

De huisartsen van Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra werken mee aan het Julius Huisartsen Netwerk vanuit het UMC Utrecht en dragen daarmee bij aan het verbeteren van de gezondheidszorg.

Hier treft u informatie aan over het Julius Huisartsen Netwerk en wat deelname voor u als patiënt betekent. Heeft u vragen, of wilt u niet dat uw medische gegevens voor onderzoek gebruikt worden? Laat het uw huisarts weten.

> Verder lezen
Geen telefonische wachttijd meer
14/02/2022

Geen telefonische wachttijd meer

Baalt u ook wel eens van de lange wachttijd aan de telefoon? Goed nieuws: vanaf 14 maart 2022 maakt Julius Gezondheidscentrum Veldhuizen gebruik van een nieuwe telefoonoplossing waardoor u niet meer aan de lijn hoeft te blijven wachten. Dankzij deze nieuwe oplossing kunt u door ons teruggebeld worden, zonder uw plek in de wachtrij te verliezen én op een tijdstip dat het u uitkomt. Ook kunt u 24 uur per dag herhaalrecepten aanvragen en afspraken annuleren.

> Verder lezen
reclamebureau anno nu ifthen.nl