Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Ontspanningscursus: iets voor u?
12/08/2022

Ontspanningscursus: iets voor u?

Herkent u (extreme) vermoeidheid, onrust in uw lijf, een gespannen/down gevoel, piekeren, prikkelbaarheid, duizeligheid, verhoogd ademhalen, overmatig zweten, maagklachten, concentratieverlies en/of dat u snel emotioneel bent? Dan is de ontspanningscursus wellicht iets voor u!

> Verder lezen
Bezetting tijdens de zomervakantie
08/07/2022

Bezetting tijdens de zomervakantie

Naast dat de druk op de huisartsenzorg landelijk heel hoog is, staat de zomervakantie ook nog eens voor de deur. Tijdens de zomervakantie hebben wij een krappere bezetting. We doen er ook tijdens deze periode alles aan om iedereen zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Ondanks dat is het mogelijk dat u wat merkt van de drukte. Zo kan het zijn dat u langer moet wachten dan normaal. Of dat onze zorg op een andere manier verloopt dan u gewend bent.

> Verder lezen
Belangrijk: landelijke actie op 1 juli
22/06/2022

Belangrijk: landelijke actie op 1 juli

Zoals u ongetwijfeld in het nieuws heeft vernomen, is de druk op de huisartsenzorg in Nederland torenhoog. In het belang van alle patiënten is er dan ook dringend actie nodig. Daarom hebben verschillende landelijke organisaties van 27 juni tot en met 1 juli 2022 een actieweek ‘Iedereen een huisarts’ georganiseerd. Op vrijdagmiddag 1 juli gaan we, samen met heel veel andere huisartsen en zorgmedewerkers in Nederland, naar het Malieveld in Den Haag om actie te voeren. Die middag zijn we uitsluitend geopend voor spoedgevallen (die niet tot na het weekend kunnen wachten).

> Verder lezen
De griepprik
21/06/2022

De griepprik

De zomer is begonnen, maar wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de griepprik. Wanneer u in aanmerking komt hiervoor, ontvangt u in het najaar een uitnodiging per brief. U hoeft hiervoor zelf niets te doen: het is dan ook niet nodig om contact met ons op te nemen.

> Verder lezen
reclamebureau anno nu ifthen.nl